ברכת אשר יצר

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 17/09/17 09:35 כו באלול התשעז

שאלה

שלום כבוד הרב,

רציתי לדעת אם מותר לומר אחרי יציאה מבית הכיסא ושטיפת ידיים - לפני שאני מברך ברכת אשר יצר - קטע של יהיה רצון לרפואה או שזה נקרא הפסק ?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה,

זה לא נחשב הפסק.

בכל אופן, רצוי לומר את התפילה לאחר ברכת אשר יצר, כדי שלא תשכח בטעות לברך .

ברכה והצלחה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן