עבודה בערב ראש השנה

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 19/09/17 10:13 כח באלול התשעז

שאלה

שלום,

האם מותר לעבוד בערב ראש השנה? כנראה שאצטרך להמשיך וללמוד בערב ראש השנה לקראת מבחן שיתקיים זמן קצר אחרי ראש השנה (כמובן שלא אלמד בראש השנה עצמו ובשבת...).

שנה טובה

תשובה

ב"ה

שלום.

מותר.

וכדאי לך לפנות מעט זמן ולהתכונן למשפט שיהיה לנו בראש השנה. ו"אחד המרבה ואחד הממעיט -ובלבד שיכוון ליבו לשמיים" ההכנה לראש השנה לא קשורה לזמן אלה למודעות.וככל שאתה מודע למה שמתרחש בראש השנה הרי שתוכל להגיע למשפט עם סיעתא דישמייא לברכה ולהצלחה בכל מה שתעשה.

שנה טובה,

עוזיאל אליהו,

.