על טבעי

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 05/08/21 00:07 כז באב התשפא

שאלה

שלום כבוד הרב, איך מרחיקים יצורים על טבעיים כמו רוחות? אני מרגיש משהו על טבעי , לא שומע ולא רואה אבל מרגיש וזה די מפחיד…. מה אומרים או עושים כדי להרחיק ?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

מבלי להכנס לעצם קיומם של כוחות אלו בימינו, תוסיף בתלמוד תורה במשך היום, ותגיד קריאת שמע שעל המיטה וברכת המפיל בכוונה

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן