שאלה דחופה - יחסי אישות

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 05/08/21 00:02 כז באב התשפא

שאלה

אשמח לעזרה כבוד הרב

אני גבר נשוי, אשתי כרגע באמצע הריון.

מאז שהתחיל ההריון של אשתי עשינו יחסים רק פעמיים.

גם כי קשה לה, וגם כי היא לא רוצה בהריון.

הבעיה זה אצלי, אני מרגיש כמו פצצה מתקתקת, כמה אני יכול להחזיק את עצמי.

הכרתי בעבודה מישהי גרושה, שמוכנה שאקיים איתה יחסי אישות ( כידוע לי לפי התורה מותר לגבר להיות עם עוד אישה רווקה, אבל להפך זה לא)

השאלה מה לעשות? מצד אחד, אשתי לא רוצה ואין סיכוי בכלל שאהיה איתה, וכמה אני יכול להחזיק את עצמי, יש 2 אופציות: זה או שאעשה ביד (עם עצמי) ואז אעבור על הוצאת זרע לבטלה, או שאהיה עם אישה גרושה שלא אכפת לה להיות איתי (היא מוכנה לטבול במקווה בשבילי כדי לא להיות נידה)

מה הרב ממליץ לי לעשות?

מציין, שלהגיד לי "תתאפק" זה לא תשובה, זה סוג של "גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה", אני מרגיש כמו פצצה שעוד שנייה מתפוצצת ומצד שני מפחד לחטוא

תודה רבה

אבי

תשובה

שלום

האפשרות השניה חמורה מהראשונה

כל טוב