בחירת מקצוע על פי נומרלוגיה

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 26/04/24 17:10 יח בניסן התשפד

שאלה

שאלתי נמרולוגית שמאמינה בתורה בהשם וביהדות לגבי איזה מקצוע כדאי לי ללמוד על פי תאריך הלידה , אמרתי לה שאני הכי מתחברת לנדלן זה נשמע לי טוב מכל כיוון והיא אמרה שזה ממש לא מתאים לפי תאריך הלידה שלי וכדאי לי ללכת על משהו כמו הוראה מתקנת וכדומה, אני ממש לא מתחברת לתחום של הוראה מתקנת, ואני מרגישה שזה הכי לא אני והדברים שאני אוהבת בכלל. השאלה היא האם להקשיב לה או ללכת אחרי מה שאני רוצה אפילו שהיא אמרה שזה לא מתאים לי?

תשובה

שלום

חלילה

ממש לא להקשיב לה. זה דברי הבל.

החלטות בחיים מקבלים על פי השכל ועל התורה, ולא על פי תאריכי לידה, שמות או מכשפים למיניהם.

כלומר, נטיית הלב שלך היא המשמעותית, וכמובן שכדאי להתייעץ עם אנשים שמבינים בתחום של הייעוץ התעסוקתי וגם עם אנשים שמבינים בתחום שאת רוצה ללמוד.

אל תפני אל הכזבים הללו.

המומחיות של האנשים האלה היא אחת - איך להוציא כסף מאנשים במצוקה.

בהצלחה ומועדים לשמחה